Bambusest mikrokiudlapp, 48 x 36 cm

(4 arvustust)

Bambusest mikrokiudlapp, tuntud ka kui bambuslapp, on mitmekülgne ja taaskasutatav puhastuslapp. See keskkonnasõbralik lapp sobib ideaalselt nii kööki kui ka üldiseks kodukoristuseks, olles eriti tõhus klaaspindadel. Ühendades bambuskiu ja mikrokiu eelised, pakub see sujuvat ja tõhusat puhastust erinevatel pindadel.

  • Mikrokiudude ja bambuskiudude kombinatsioon
  • Suure imavusega – mahutab kuni 7 korda oma kaalu vedelikku
  • Taaskasutatav, vähendades majapidamisjäätmeid
  • Bambuslapp tagab tõhusa ja triibuvaba puhastuse
  • Sobib nii märg- kui kuivpuhastuseks
  • Suurepärane köögi ja üldpuhastuseks ning klaaspindadele – aknad, peeglid, dušikabiinid
  • OEKO-TEX Standard 100 sertifiseeritud

Toote hind

4.95 

Toote üksikasjad ja ülevaated

Loe toote kirjeldust, et saada rohkem teavet selle toote kohta.

Kirjeldus

Bambusest mikrokiudlapp – sinu asendamatu abiline köögi- ja klaasipuhastuses

Meie bambusest mikrokiudlapp on loodud olema parim köögi-ja klaasilapp. Uuenduslik mikrokiu ja bambuskiu kombinatsioon loob taaskasutatava puhastuslapi, mis sobib suurepäraselt erinevate ülesannete täitmiseks nii köögis kui ka mujal kodus, tagades suurepärased tulemused ja olles samal ajal pindade vastu õrn.

Mitmekülgsed kasutusvõimalused

Olgu see köögi tasapinna pühkimine, kodumasinate puhastamine või mööblilt tolmu võtmine – bambusest mikrokiudlapp kohaneb täpselt teie vajadustega. Kuivalt kasutades püüab see staatilise elektri abil peened tolmuosakesed ilma kemikaalideta. Põhjalikumaks köögipuhastuseks sobib see suurepäraselt koos meie EcoClean kodupuhastusvahendiga, tagades põhjaliku puhtuse erinevatel majapidamispindadel.

Ideaalne kõikidel klaaspindadele

Bambusest mikrokiudlapp näitab oma tõelist väärtust klaaspindade puhastamisel. Olgu tegemist akende, peeglite või dušikabiini klaasidega, tulemuseks on triipudeta ja särav tulemus. Selle sujuv tekstuur ja suur imavus muudavad selle ideaalseks klaaspindade puhastamisel. Võid olla kindel, et klaasid jäävad plekivabad ja kristallselged ilma ebemeid jätmata.

Keskkonnasõbralik ja vastupidav

Valmistatud looduslikest bambuskiududest koos mikrokiuga, on see bambuslapplapp keskkonnateadlik valik. Taaskasutatava lapina vähendab see oluliselt ühekordsete toodete jäätmeid. Selle vastupidav konstruktsioon tagab efektiivsuse säilimise pärast korduvat pesemist, muutes selle pikaajaliseks täienduseks teie puhastusvahendite arsenalis.

Suure imavuse ja kiire kuivamisega

Üks meie bambusest mikrokiudlapi silmapaistvaid omadusi on selle erakordne imavus. Suutes mahutada kuni 7 korda oma kaalu vedelikku, sobib see köögis pritsmete puhastamiseks ja pindade kuivatamiseks. Lapi kiire kuivamine aitab ka vältida bakterite kasvu, hoides selle kasutuskordade vahel värskena.

Tõhus ja jääkideta puhastus

Bambusest mikrokiudlapp tagab tõhusa puhastuse erinevatel pindadel. See eemaldab mustuse ja rasva efektiivselt, jätmata ebemeid ega triipe. Lapp sobib suurepäraselt köögitasapindade, kodumasinate ja klaaspindade puhastamiseks, jättes kõik pinnad puhtaks ja läikivaks.

OEKO-TEX standard 100 sertifikaat

GoGoNano tootevalikusse kuuluvad mikrofiiberlapid sobivad nii puhastuseks, poleerimiseks kui ka tolmuvõtmiseks. Lapid omavad ka OEKO-TEX standard 100 sertifikaati, mis näitab meie erilist pühendumust ohutusele ja keskkonnasõbralikkusele. See tuntud rahvusvaheline standard tähendab, et iga lapp on hoolikalt testitud, et välistada üle 100 erineva kahjuliku aine, nagu raskemetallid ja allergiat tekitavad värvained.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® on rahvusvaheliselt tunnustatud tekstiilitoodete sertifitseerimissüsteem, mis hõlmab materjalide testimist kõigis tootmisfaasides – alates toorainetest kuni pool- ja valmistooteideni. See standard käsitleb kõike alates lõngadest ja kangastest kuni nööpide, tõmblukkude ning mitmesuguste valmistoodeteni nagu riided, kodutekstiilid ja voodipesu. Sertifikaat kinnitab, et kõik vastavad tooted on vabad kahjulikest ainetest, tagades nii tekstiilitoodete ohutuse kui ka kvaliteedi.

KKK

Bambusest mikrokiudlapid puhastavad tänu ülipeentele kiududele erakordselt tõhusalt, eemaldades mustuse, tolmu ja bakterid erinevatelt pindadelt. Bambusekiud on väga imavad, võimaldades tõhusat puhastamist minimaalse vee ja puhastusvahendi kogusega. Lisaks aitavad bambuse looduslikud antimikroobsed omadused ära hoida ebameeldivate lõhnade tekkimist, hoides lappe kauem värskena.

Jah, bambusest mikrokiudlapid on suurepärane valik köögis kasutamiseks. Erinevalt tavapärastest puuvillastest puhastuslappidest kuivavad bambusest mikrokiudlapid palju kiiremini, vähendades bakterite kasvu ja ebameeldivate lõhnade tekkimise ohtu. Samuti on need vastupidavamad ja plekkide suhtes vastupidavamad, tagades pika kasutusea. Bambusest mikrokiudlappide suurepärane imavus ja puhastusvõime muudavad need ideaalseks erinevate puhastustööde jaoks köögis, alates tööpindade pühkimisest kuni seadmete ja nõude puhastamiseni.

Bambusest mikrokiudlappide desinfitseerimiseks loputage neid pärast iga kasutuskorda põhjalikult, et eemaldada toidu ja mustusejäägid. Peske lappe pesumasinas kuuma veega (vähemalt 60°C) õrnatoimelise pesuvahendiga. Vältige pesupehmendajate või pleegitusainete kasutamist, kuna need võivad mikrokiude kahjustada. Desinfitseerimiseks võite lisada pesutsüklisse natukene valget äädikat. Kuivatage lapid kuivatis madalal kuumusel või veel parem laske neil täielikult õhu käes kuivada.

Jah, bambusest mikrokiudlapid on loodud pindadega õrnalt ümber käima, muutes need ohutuks kasutamiseks ka õrnadel materjalidel, nagu klaas, roostevaba teras ja isegi elektroonika. Ülipeened kiud loovad pehme ja mitteabrasiivse tekstuuri, mis puhastab tõhusalt jälgi või triipe jätmata. Siiski järgige alati pindade hooldamisel tootja juhiseid ning testige lappi esmalt vähem silmatorkaval alal.

Bambusest mikrokiudlapid on väga jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik valik. Bambus on taastuv ressurss, mis kasvab kiiresti ilma pestitsiidide või väetiste vajaduseta, muutes selle keskkonnateadlikuks materjaliks. Lisaks vähendab bambusest mikrokiudlappide vastupidavus ja pikk kasutusiga sagedase asendamise vajadust, minimeerides jäätmete teket. Õigel hooldamisel võivad need lapid vastu pidada sadu pesemiskordi, pakkudes jätkusuutlikumat alternatiivi ühekordsetele puhastustoodetele.

Toote kohta küsimusi?

Toote kohta küsimusi?

Küsimusi veel ei ole

Küsi küsimus

Sinu küsimusele vastab kaupluse esindaja või teised kliendid.

Täname küsimuse eest!

Sinu küsimus on kätte saadud ja vastatakse peagi. Palun ärge esitage sama küsimust uuesti.

Viga

Warning

Tekkis viga küsimuse salvestamisel. Palun teavita veebilehe administraatorit. Lisainformatsioon:

Lisa vastus

Täname vastuse eest!

Sinu vastus on kätte saadud ja avaldatakse peagi. Palun ärge esitage sama vastust uuesti.

Viga

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Lisainfo
Kaal 0.100 kg
Mõõdud -
Kaubamärk

GoGoNano

Värvus

Roheline, Roosa, Sinine

EAN/GTIN

5415279039142

Suurus

480 x 360 mm

Materjal

Bambuskiud, mikrokiud

Kliendiarvustused

Loe meie klientide arvustusi.

5.0
Baseerub 4 arvustusel
5 tärni
100
100%
4 tärni
0%
3 tärni
0%
2 tärni
0%
1 tärn
0%
1-4 4 arvustusest
  1. HE
    HE
  2. A
    A
  3. A
    A

    Varem kasutasin tavalisi, siniseid klaasilappe kuid kui avastasin need bambuslapid, siis lendasid kõik sinised klaasilapid kapi otsa tolmu koguma.
    Parimad lapid, et lõppviimistleda erinevaid pindasid- matt ja kõrgläikega mööbel, aknad, peeglid jne. Ei jäta triipe ega ebemeid ja imab vett nii palju endasse, et täitsa uskumatu. Kindlasti soovitan kõigile!

  4. LP
    LP

    Soovitan!

Tekstiilikaitse hoiab jalanõud määrdumise ja märgumise eest
Liquid Skin nanokaitse autole ja klaasidele

GoGoNano muudab nanotehnoloogia lihtsaks: ülim kaitse teie väärtuslikele esemetele

4.8/5.0

Kaupluse hinnang
GoGoNano Liquid Screen Protector for smartphones
Tekstiilikaitse kaitseb plekkide, mustuse ja vee eest
Tekstiilikaitse hoiab jalanõud määrdumise ja märgumise eest
Liquid Skin nanokaitse autole ja klaasidele

GoGoNano muudab nanotehnoloogia lihtsaks: ülim kaitse teie väärtuslikele esemetele

4.8/5.0

Kaupluse hinnang
GoGoNano Liquid Screen Protector for smartphones
Tekstiilikaitse kaitseb plekkide, mustuse ja vee eest
Roosa bambusest mikrokiudlapp 48 x 36cm
Bambusest mikrokiudlapp, 48 x 36 cm
4.95  Vali ja osta